lørdag den 19. maj 2012

Inden roadtrip

Den anden sidste dag i Hollywood var det meningen at vi skulle ud at se et rigtigt film set, men vi fandt ud af at det desværre var lukket, så vi blev enige om at det var bedre at gøre os klar til vores roadtrip. Vi gik i H og M og fik købt en masse billigt tøj, vi havde nemlig fået slidt en del i Sydamerika og derfor fået smidt en del ud. Over for H og M var det kendte Chinese Theather, men der var afspærring omkring det og det viste sig at Johnny Depp havde premiere på sin nye film Dark Shadows og derfor kom om aftenen. Folk sad allerede og ventede foran hegnet i sovepose og med liggeunderlag - klar til at få et billede af ham og hans autograf. På vej hjemad endte vi op i en sportforretning, som endte med at sælge mig et par nye Nike Free - endnu en fødselsdagsgave fra mor og far (TAK).
Vi tog herefter metroen til Downtown. Det hele blev mere til høje, mægtige bygninger og mere storeforretninger og banker.
Vi kom ud til et Science museum, som desværre lukkede 30 minutter efter vores ankomst. Men vi nåede at røre søstjerner og hajæg. Samt se en lille film om naturresurser.
Herefter gik vi hen og så Walt Disney Concert Hall og tilhørende park. Det var en ufattelig smuk og speciel bygning og haven omkring var også flot med træer, buske og blomster. Selvom vi var lidt tidspresset tog vi alligevel til Chinatown. Alt blev meget pludselig anderledes. Skiltene stod på kinesisk. Og vi gik ind i en BH forretning - selv her var alt småt. Sælgeren her snakkede dårligere engelsk end os, og eftersom vi var gået ind i butikken, blev vi nærmest nød til at prøve nogle BH'er. Det var virkelig noget af en oplevelse. Hun blev ved med at give AK forskellige BH'er, og de var alle sammen for små. Men hun var desperat for at sælge og syntes at de sad godtnok. Men vi kom ud derfra uden at købe noget. Vi gik videre ind mod plazaen, men de fleste butikker og restaranter var lukkedr. Vi fandt dog enkle butikker - men de solgte alle sammen parykker og diverse tingeltangel.
Men det var begyndt at blive sent så vi valgte at tage metroen tilbage til Hollywood.
I metroen kom en meget frustreret dame ind og satte sig tæt ved os, og hun sukkede og beklagede sig en del indtil hun vendte sig mod os og fortalte os hvad der var galt. Hendes familie havde smidt hende ud fra hendes besøg fordi hun havde valgt at stoppe på sin medicin mod en fysisk sygdom. Det var en forfærdentlig historie, men jeg synes det viser meget, hvordan folk snakker med fremmede i de offentlige transportmidler. Hun havde tydeligvis brug for at fortælle nogen om sin historie og det var da meget smart at få lettet skuldrene og bare fortælle det til nogle fremmede mennesker.
Den sidste del af aftenen bestod på færdigkøbt burritos og at pakke vores ting ned - og nej der bmvar slet ikke plads efter alt det shopping!
Vi fik os en rigtig god nats søvn inden vi checkede ud fra hostellet og tog bussen op til Warner Brothers. Warner Brothers producerer en masse forskellige film og serier - bl.a. FRIENDS som jeg er helt vild med. Så vi kørte rundt på hele deres ejendom og så bl.a. biler der var brugt i forskellige film, filmset og hele byen med flere huse, som de genbruger og maler om til andre film. Det var rigtig spændende at se hvordan de snyder øjet - for eksempel at man aldrig ser loftet og hvordan de bygger husene mindre og mindre ned ad ligesom når man tegner perspektivtegning.
Herefter ville vi til Griffith Park men endte et helt forkert sted og valgte at spise middagsmad ved et springvand. Det begyndte så småt at blive eftermiddag og tid til at skulle til det hotel, hvor vi skulle mødes med resten af gruppen.
Vi mødtes med en fra gruppen om aftenen, Joeri fra Holland, og vi tog på noget mexicansk og fik aftensmad inden vi gik tilbage på hotellet. Det var virkelig de største lækreste senge vi i lang tid havde set og der var badekar! Vi fik rigtig sovet godt ud inden dagen efter, hvor vi skulle mødes med gruppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar