lørdag den 7. juli 2012

Galveston Island

Inden vi forlod Texas skulle vi et smut forbi Golfkysten og Galveston Island. Vi ankom sent frem til vores campingplads, hvor vi skulle overnatte en enkelt nat. Teltene blev hurtigt sat op og vi trak i badetøjet for at nå ned på stranden inden mørkets frembrud.

Stranden mindede rigtig meget om en ganske almindelig dansk, kedelig strand. Den var ihvertfald ikke særlig smuk og eksotisk som forventet - der var tang, sten, muslingeskaller og fluer. Men det var rigtig lækkert for golfstrømmen medfører en masse dejlig varmt vand, og derfor kunne vi sagtens bade. Alle de søde danske piger og gutterne hoppede ud i vandet for at spille med en American Football og vi svømmede og havde det faktisk rigtig sjovt. Der var fisk i vandet, som svømmede helt tæt på os, de var lige i vandoverfladen og derfor lette at se, det var faktisk lidt skræmmende, at fiskene ikke var bange for os, men vi for dem. Selvom de ikke gjorde noget, var det ikke særlig behageligt at blive omringet af fisk.

Men pludselig blev Joeri (vores hollanske ven) brændt af en brandmand - så vi skyndte os ind, inden vi andre også blev brændte. Uheldigvis blev Joeri stukket/brændt endnu en gang på vej ind fra vandet, og denne her gang rimelig alvorligt, så vi kom alle ind i en fart for at hjælpe ham. Så det endte med noget afslapning og lidt solbadning på stranden indtil det blev for koldt til at være der.

På vej tilbage til lejren mødte vi tilfældigvis to danske gutter fra Århus, det var rimelig sjovt, for der var nok kun ti andre på pladsen ud over os. De var rigtig søde og efter en god omgang aftensmad endte vi med at høre noget lækkert musik og nyde et par kolde øl med dem indtil myggene blev i vejen og vi måtte sige godnat til dem.

Morgenen efter var den værste morgen jeg nogensinde har oplevet! Der var myg overalt! Da vi skulle pakke teltet ned blev vi fuldstændig angrebet. De stak igennem tøjet, var i håret og hovedet, så det var et helvede at pakke teltet ned. Jeg havde trukket i langbukser, tyk trøje og et tørklæde omkring hele hovedet for at undgå dem, men det var umuligt. Mine hænder og fødder var fuldstændig ædt op bagefter og der var tusindvis på resten af kroppen.
Hele gruppen besluttede sig for at pakke alt hurtigt ned og tage afsted uden morgenmad, det var simpelthen umuligt at være der i længere tid end nødvendigt, så vi kørte ind til byen for at få noget morgenmad.

Gruppen og stranden

"Efter mygge stik" smøres på

Musik og afslapning efter brandmanden har brandt Joeri


Anne Kathrine hygger med en bog på stranden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar