tirsdag den 20. marts 2012

Sacred Valley

I dag tog vi på en guided tur til Sacred Valley. Hvor vi virkelig så landet af Andesbjergene samt hvordan folkene levede der.
Jeg kan ikke beskrive med ord, billeder eller film, hvor fantastisk en tur det var! Det var helt specielt at se en kultur på den måde, hvordan de lever primitivt med vilde hunde, høns, der går hvor de vil, drenge der vogter grise, indhegnede alpacas og llamas, gamle vw'ere, kvinder med børn på ryggen mens de arbejder i marken, mænd i motorcykel taxis... Jeg kunne blive ved! Det var et helt fantastisk, ubeskriveligt syn. Og selvom vi fik en masse spændende historie om inkaerne og deres brug af landbrug, byer og andet i området, var det mindst lige så interessant at se hvordan befolkningen stadig lever på den næsten samme måde, meget primitivt og i et med naturen.

Vi har lavet en lille kort video, som vi uploader senere, men det var lidt svært at filme, da der hele tiden var en guide, som fortalte, eller meget lidt fritid.

Udover landskabet og kulturen mødte vi også en masse søde mennesker. Guiden var rigtig god og sjov - selvom der var lidt misforståelser med mit navn. Jeg hedder åbenbart Cecili Yanny. Virkelig mærkeligt. Og sjovest var at de udtalte det "Silly Janni", så vi fik tit og ofte et meget stort grin ud af mit nye navn!
Ellers spiste vi frokost med nogle fra Brasilien, Kentucky og München. Det var hyggeligt at sidde og snakke individuel kultur med dem.

Ellers har vi det rigtig godt. I morgen skal vi bare slappe af inden fire dages inka trail - som alle siger er så ufatteligt hårdt, at de på turen ville ønske de aldrig havde valgt det, men samtidig også syntes det var oplevelsen værd.

Godnat :)

Billeder:
Udenfor et marked lige inden Sacred Valley
Terrasser i den hellige dal - stadig i brug.
Udenfor en kirke spanierne byggede på inkaernes tempel.

http://www.youtube.com/watch?v=n6eOYpL3wD0&feature=youtube_gdata_player

Ingen kommentarer:

Send en kommentar