fredag den 23. marts 2012

Ingen inka trail

De sidste par dage har været ret hårde. Vi skulle på inka trail den 21., men dagen før spiste vi noget dårligt mad og var begge syge hele natten, hvilket resulterede i, at vi måtte aflyse vores tur. Og eftersom at turen er så populær, er der ikke flere pladser før om en måned.
Så de sidste par dage har vi brugt på at sove og være på vores bureau for at finde en løsning. I dag fandt vi så en løsning - lidt dyr, nu når vi har mistet pengene fra den anden tur. Men i morgen tager vi til Aguas Calientes ved Machu Picchu, her skal vi bestige et mini bjerg, hvorfra vi kan se Machu Picchu. Herefter tager vi til nogle 'hot springs' og slapper af, hvorefter vi overnatter på et hostel og tager så tidligt op for at vandre op til Machu Picchu, hvor hele formiddagen kommer til at gå.
Ellers har vi bare hygget os i dag, vi snakkede med nogle finske, schweiziske og islandske piger i går i baren, og i dag har vi været på marked og spist frokost med den finske pige. Jeg købte øreringe og en taske og AK købte en sweater og et halstørklæde. Og her til aften var vi inde på Plaza de Armas, hvor der var kulturel dans og vi fik nogle mexikanske nachos - specielt. Men nu er vi pakkede og klar!

1 kommentar:

  1. Ærgeligt med sygdom! Håber dog 'erstatningsturen' bliver en god oplevelse :)

    Til orientering vandt Ida Xfactor. Ja, I går glip af det helt store herhjemme i DK.............

    SvarSlet